sreda, 17 oktobar 2018 15:33

Ay'ry'hana qızmetkerlerinin' aqıl-esi kem kisini mazaq etken vïdeosı tarap ketti (VÏDEO)

Resey`din' Magnïtogorsk qalasındag'ı №5 oblıstıq nevropsïhïatrïyalıq ay'ry'hananın' qızmetkerleri aqıl-esi kem qart kisini mazaq etken. Osınay' sa'ttegi vïdeo a'ley'mettik jelige tarap ketken.

Bey`nejazbada ay'ry'hananın' eki qızmetkeri dïvanda otırg'an qart kisige ayaq kïimderin laqtırg'an. Odan qala berse, artınan tebedi. O'zin qorg'amaq bop, arı-beri ju'girgen qart kisini odan say`ın mazaq etken.

O'z kezeginde jeli qoldany's'ıları aqıl-esi kem adamdı qorlag'an ay'ry'hana qızmetkerlerin zan' ayasında jazalay'ın talap ety'de.

Telegram-каналға жазылып, бәрінен хабардар болыңыз!

Посмотреть эту публикацию в Instagram

В уральские СМИ попало видео, как санитары издеваются над пожилым больным, содержащимся в психоневрологической больнице №5 Магнитогорска. ⠀ На кадрах видно, как два молодых санитара кидают в него тапок, он вскакивает с дивана и бежит за обидчиком, тот он него со смехом уворачивается, а когда пожилой пациент идет обратно к дивану, санитар подбегает сзади и пинает его. ⠀ Я не пойму, кто таких ублюдков растит и как они живут среди людей?? Ладно, один идиот, но другие то чем думают? ⠀ Пожилой человек и так унижать его – это отношение к взрослому поколению такое? Вообще, странные вещи происходят, то дети мучают кого-то, то взрослые гоняют стариков. Откуда вы такие берётесь? Вам же самим в пору записаться в постояльцы в психдиспансеры... ⠀ И это только то, что мы видим, а сколько таких историй остаются за кадром...

Публикация от Беспредел!!! (@bespredel.kaz)

Тағы да оқыңыздар:
Загрузка...
SN туралы      Жарнама

      info.skifnews@gmail.com

«SN.kz» ақпараттық порталына гиперсілтеме жасалған жағдайда ғана материалдарды қолдануға рұқсат етіледі. Ақпараттан дәйексөз алынғанда міндетті түрде сілтеме жасалуы тиіс. Жазбаша түрде рұқсат берілмеген жағдайда материалдарды коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды.

   

Skifnews жаңалықтарын Facebook-те
оқу үшін "Нравится" белгісін басыңыз

  

 

©2016-2018 Skifnews.kz. Авторлық және жарнама құқықтар толығымен сақталады.